Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: BEBE REXHA – Ferrari

3. července 2018 15:45
Novinka Evropy 2: BEBE REXHA – Ferrari

Hrajeme od soboty 30. června 2018.

Americká zpěvačka Bebe Rexha nachystala debutové album. Deska Expectations vyšla v posledním červnovém týdnu a kromě již zveřejněných písní Meant To Be a I Got You na ni bude i novinkový singl Ferrari.

Ačkoliv je zpěvačka Bebe Rexha rozená Američanka z New Yorku, její kořeny sahají do bývalé Jugoslávie, konkrétně Albánie a Moldávie, odkud pochází její otec. Ještě jako náctiletá se zúčastnila akce s názvem Grammy Day pořádané americkou Akademií a odnesla si odtud ocenění Nejlepší náctiletý skladatel. To jí otevřelo dveře nejen k lovcům talentů, ale později i k Petu Wentzovi z Fall Out Boy a celá tato cesta vyústila tak, že začala skládat hudbu pro interprety jako jsou Selena Gomez nebo Iggy Azalea.

Jejím největším úspěchem byl ovšem hit The Monster, který složila pro Eminema s Rihannou. Už od roku 2015 se ale začala projevovat také jako zpěvačka a vydala tři EP, na nichž spolupracovala s hvězdami, jako Lil Wayne, Machine Gun Kelly, Martin Garrix, G-Eazy nebo David Guetta. Nyní konečně vydává i své debutové album Expectations, s nímž ji vypomohla producentská špička v čele s The Monsters And The Strangerz, Hit-Boy, Louis Bell či The Stereotypes. V celkem čtrnácti písničkách přivítala i tři hosty – rappery Quavo, Toryho Laneze a country duo Florida Georgia Line.

Články, které by tě mohly zajímat