Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: BILLIE EILISH – Therefore I Am

19. prosince 2020 9:45
Novinka Evropy 2: BILLIE EILISH – Therefore I Am

Hrajeme od soboty 19. prosince 2020.

Pětinásobná držitelka ceny Grammy Billie Eilish vydala svůj nový singl nazvaný Therefore I Am. Skladba přichází s oficiálním hudebním klipem z opuštěného nákupního centra, který si Billie režírovala sama. Therefore I Am navazuje na píseň My Future, kterou zpěvačka představila počátkem roku svým silným živým vystoupením pro Democratic National Committee.

Po několika rušných měsících psaní, nahrávání a kampaní před dvěma měsíci připravila pro fanoušky průlomový celosvětový Where Do We Go? The LiveStream. Ten obsahoval nejmodernější technologii XR, která svedla dohromady hudební fanoušky z celého světa za účelem plně pohlcujícího virtuálního zážitku. Pomocí několika kamer, úhlů a 3D prostředí mohli diváci vstoupit do Billiina světa, protože předváděla plně živý set pro skutečně nevídaný virtuální zážitek.

Premiérově Billie Eilish představila song Therefore I Am v neděli 22. listopadu 2020 na American Music Awards, kde byla nominována na dvě ceny: Oblíbený umělec – Alternativní rock a Oblíbený sociální umělec.

Singl vychází na albu Happier Than Ever.

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat