Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: BLINK–182 – One More Time

29. října 2023 9:45
Novinka Evropy 2: BLINK–182 – One More Time

Hrajeme od soboty 28. října 2023.

Po týdnu plném oznámení a upoutávek, který fanoušky udržoval v napětí a v slzách, Blink – 182 fanouškům představili titulní skladbu svého alba One More Time… a nový singl One More Time spolu s oficiálním videoklipem. V klipu, který režíroval Carlos Lopez Estrada, se ikonická sestava skupiny poprvé po dvanácti letech opět sešla, a to v kulisách, momentech a milnících z bohaté kariéry kapely. Album One More Time…, které vyšlo v pátek 20. října 2023 u Columbia Records, je prvním albem od roku 2011, na němž se podílí kultovní sestava skupiny ve složení Mark Hoppus, Tom DeLonge a Travis Barker.

Při příležitosti uvedení albové novinky se kapela podělila o sentimentální upoutávku na One More Time… V traileru, který obsahuje nápadně upřímné záběry z rozhovorů, které kapela vytáhla z chystaného rozsáhlého interview se Zane Lowe z Apple Music, a také aktuální a archivní klipy, se Mark, Tom a Travis obnažují a mluví o tématech, o která se dosud nikdy nepodělili.

Trojice natáčela One More Time… uprostřed svého hitového reunionového turné, které vyprodávalo arény, amfiteátry a stadiony po celém světě, a nejinak tomu bylo i v pražské O₂ areně. Album, které produkoval Travis Barker, obsahuje 17 nových písní, které zachycují kapelu na vrcholu sil a vrství témata tragédie, triumfu a především bratrství.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat