Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: CALVIN HARRIS feat. PHARRELL WILLIAMS, KATY PERRY & BIG SEAN – Feels

10. července 2017 21:00
Novinka Evropy 2: CALVIN HARRIS feat. PHARRELL WILLIAMS, KATY PERRY & BIG SEAN – Feels

Hrajeme od soboty 1. července 2017.

Držitel ceny Grammy a multiplatinový DJ a producent Calvin Harris vydal 30. června 2017 nové studiové album Funk Wav Bounces, Vol. 1 a nejnovější singl Feels je zásadním trackem právě z tohoto alba. Na něm se sešla opravdu exkluzivní trojice hostů: Pharrell Williams, Katy Perry a Big Sean, vše v Calvinově produkci, to tu opravdu ještě nebylo.

V pořadí již čtvrtý singl letošního roku je následovníkem letního hitu Slide. Ten má v současné době na svém kontě více než 1,8 milionu prodejů a drží se v TOP 5 iTunes chart v 50 zemích světa.

Vydání nového alba Calvin Harris podpořil mega billboardy od losangelského Sunset Boulevardu, až po newyorský Time Square. K tomu se trailer promítal i na velkých obrazovkách nejrušnějších londýnských ulic. Na albu se objeví devatenáct hudebních hostů, včetně Franka Oceana, Travise Scotta, Kehlani, Futurea, Pharrella Williamse, Katy Perry, Big Seana, Johna Legenda, Khalida, Migos, Schoolboye Q, Ariany Grande, Young Thuga, D. R. A. M., Nicki Minaj, Lil Yachtyho, Jessie Reyez, PartyNextDoor & Snoop Dogga.

Články, které by tě mohly zajímat