Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: CEHA feat. ANNABELLE – Dadae

31. srpna 2020 15:45
Novinka Evropy 2: CEHA feat. ANNABELLE – Dadae

Hrajeme od soboty 29. srpna 2020.

Ceha a Annabelle vydávají melancholickou zpověď Dadae.

Annabelle je mladá talentovaná zpěvačka a autorka, která vystudovala hudbu v Londýně, kde pravidelně koncertovala v tamních klubech. Nyní je zpět doma a rozjíždí hudební kariéru. Zatím má na kontě track Dadae, na němž spolupracovala se známým producentem Cehou z labelu Blakkwood. Jejím dalším počinem je track Roles s Fiedlerskim.

O Dadae Annabelle mluví jako o vzkazu člověku, který vás vodí za nos, vy to víte, ale bohužel s tím nejste schopni nic udělat. „Pamatuji si, jak jsem nad tím seděla a pořád mě nenapadal hook – až ze mě najednou vylítlo „DadaeDadae”, úplně vymyšlené slovo, ale perfektně tam pasovalo!“ odhaluje Annabelle.

Ceha o písni mluví jako o „takové melancholické sondě do mezilidských vztahů z pohledu ženy. Má silný refrén a alespoň doufám, že i světový zvuk,“ komentuje producent. „Dadae je vzkaz člověku (ať už je to pro vás kdokoliv), který vás celou dobu vodil za nos a vy jste to bohužel přehlíželi. V refrénu je například věta: “svoje lži nikdy nesmažeš” – je to docela naštvaný song, ale zároveň jsem se tam snažila dát tu energii, kterou člověk potřebuje, aby se sebral a šel dál,“ říká zpěvačka.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat