Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: CKAY – Emiliana (Future Friends & Harddope Remix)

8. července 2022 13:15
Novinka Evropy 2: CKAY – Emiliana (Future Friends & Harddope Remix)

Hrajeme od soboty 2. července 2022.

To tu ještě nebylo – český projekt zremixoval hit světové hvězdy. Dvojice Future Friends natočila oficiální taneční verzi singlu Emiliana, který letos v březnu vydal zpěvák CKay.

Nigerijský hudebník se celosvětově proslavil s písní Love Nwantiti (Ah, Ah, Ah), která dodnes nasbírala více než miliardu přehrání na Spotify a další stovky milionů na ostatních digitálních platformách. Ve statistice nejposlouchanějších interpretů na Spotify je CKay na pozici č. 200 a patří tedy právem mezi největší globální hvězdy současnosti.

České futuristické duo Future Friends zpěvákovi nabídlo taneční úpravu aktuálního singlu, ten ji přijal a oficiálně vydal! „Dostali jsme možnost zremixovat hit interpreta, který má na Spotify skoro 20 milionů unikátních posluchačů měsíčně. Něco takového se neodmítá,“ objasňují vznik nahrávky Future Friends, kteří svou identitu skrývají za masky robotů. „Přes české zastoupení Warner Music jsme remix poslali managementu zpěváka a ten ji doporučil vydat. CKay je opravdová star, vůbec jsme nečekali, že by se naše nahrávka dostala až k němu. Oficiální vydání remixu je velkou událostí pro celou českou scénu.“

Po fantastickém úspěchu Love Nwantiti (Ah, Ah, Ah) ve streamingovém prostoru je taneční remix pro CKaye velkou příležitostí dobýt i rádiovou hitparádu. Future Friends patří k nejvýraznějším a také nejpopulárnějším tanečním projektům v regionu. Vydali několik singlů na značkách jako Magic, Soave, OneSeven nebo Loudkult. Podobně jako Daft Punk využívají i Future Friends futuristickou image robotů. Na remixu pro CKaye ve stylu slap house spolupracovali s dvojicí Harddope.

Zdroj: Warner Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat