Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: COLDPLAY – Flags

27. února 2021 15:45
Novinka Evropy 2: COLDPLAY – Flags

Hrajeme od soboty 27. února 2021.

Skupina Coldplay vydala na konci prosince na streamovacích službách skladbu Flags. Píseň se původně objevila pouze jako bonus na japonské verzi alba Everyday Life. Čtveřice ji dala k dispozici jako samostatný singl a zpřístupnila ji fanouškům po celém světě.

Připomeňme, že Coldplay desku Everyday Life vydali na konci roku 2019. Nahrávka je koncipována jako dvojalbum a je rozdělena na části Sunrise a Sunset. Její vydání skupina doprovodila netradiční propagací. Šlo o inzeráty v obskurních lokálních novinách, pohlednice s motivem alba tajně rozšířené po nejrůznějších antikvariátech nebo dva koncerty v jordánském Ammánu, načasované na rozbřesk a západ slunce a přenášené živě na YouTube. Deska plná překvapivých momentů se nedávno dočkala nominace na Grammy.

Skutečným fanouškům a sběratelům nejrůznějších rarit jsou určeny dva vinyly, které vloni na podzim Coldplay vydali. Jedná se o modrý sedmipalcový singl Christmas Lights a striktně limitovanou žlutou úpravu debutu Parachutes, která připomíná dvacáté výročí vydání prvního alba.

Zdroj: Warner Music, Wikipedia

Články, které by tě mohly zajímat