Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: CONAN GRAY – Maniac

1. února 2020 15:45
Novinka Evropy 2: CONAN GRAY – Maniac

Hrajeme od soboty 1. února 2020.

Teprve dvacetiletý americký popový zpěvák a skladatel Conan Gray vydal singl Maniac. „Singl jsem napsal ve sprše poté, co jsem od své ex-přítelkyně dostal uplakanou opilou zprávu. Přitom v minulosti pobíhala po městě a každému říkala, že jsem blázen, který jí nedokáže nechat na pokoji – přitom ve skutečnosti je tím bláznem ona. To ona se chová jako maniak – posílá mi půlnoční smsky a nečekaně se objevuje na mých koncertech. Spousta z mých kamarádů si prošla tím samým, tak jsem se rozhodl napsat rozchodovou písničku věnovanou všem psychotickým ex,” přibližuje skladbu Conan.

K singlu byl natočen videoklip ztělesňující ty největší noční můry, ve kterém se vedle Conana objevuje herečka Jessica Barden, která se proslavila díky úspěšnému Netflix seriálu The End Of the F**king World. „V klipu se setkávají všemožné stereotypy drahých sportovních, umělecký založených nebo nekonečně hodných poloviček s estetikou osmdesátkového hororového filmu.”

Conan Gray je nejenom díky vyprodanému tour po Evropě a Severní Americe aktuálně nazýván jedním z průlomových umělců. Rovněž je autorem hitů Comfort Crowd, Crush Culture, Checkmate nebo The King, které si připsaly stovky milionů streamů a vysloužily si pochvaly od umělců jako je například Troye Sivan, Khalid nebo BTS.

Conan se v neposlední řadě objevil také v renomovaných médiích, jako je iD, Fader, Teen Vogue nebo Dazed & Confused a na sociálních sítích ho sledují miliony uživatelů.

Singl pochází z alba Kid Krow.

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat