Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: DEAF HEART – Blood

11. ledna 2020 15:45
Novinka Evropy 2: DEAF HEART – Blood

Hrajeme od soboty 11. ledna 2020.

Deaf Heart – na hudební půdě jde o neznámé jméno, ale složení nové kapely až tak cizí není. Ewa Farna, Lenny, Airfare, Rituály, A Banquet – spojení členů z těchto skupin dalo světlo vzniku nové rockové kapely, která přináší renesanci rock’n’rollu.

Deaf Heart vypustili debutový videoklip k singlu Blood. Parta Deaf Heart oprášila rock’n’rollový přístup k hudbě a chce přitáhnout pozornost scény ke kytarám. V čele skupiny stojí charismatický zpěvák amerického původu Thomas Lichtag (Airfare) s osobitým vokálem. Tvorba Deaf Heart nabízí přehlídku drzých kytarových linek, neotřelý zvuk šťavnatého rock’n’rollu a neskrývá ani oblibu rockového cynismu a arogance.

Singl Blood servíruje skupina jako svou první ochutnávku a další songy budou brzy následovat. „Blood je skladba o tom, jak se člověk dokáže chovat, když je beznadějně zamilovanej. Jak všechny zásady vyletí z okna, jakmile vás ovládne až dechberoucí touha, kterou cítíte v každý kosti svého těla. A v těchto okamžicích, když do vás jakoby vstoupil samotný ďábel, a tahá z vás tu nejžhavější vášeň, kterou jste kdy cítili, si najednou uvědomíte, že se chováte jako totální debil,“ popisuje singl zpěvák Thomas Lichtag.

O scénář stylově zvrhlého klipu s vintage pohledem, kde nechybí ani zvrácená lovestory, se postaral Lukáš Chromek, mimo jiné producent samotného singlu.

Song vychází na albu Soft Heart Attack.

www.facebook.com/wearedeafheart

Články, které by tě mohly zajímat