Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: DOMMI – Homeland

6. července 2020 9:45
Novinka Evropy 2: DOMMI – Homeland

Hrajeme od soboty 4. července 2020.

Dominika Lukešová právě vydala svůj první oficiální singl Homeland. Půvabná finalistka SuperStar 2020 se rozhodla neztrácet čas a hned na začátku prázdnin potěšit početné řady svých příznivců. Zvolila si umělecké jméno Dommi a natočila uvolněnou písničku, kterou Evropa 2 přinesla v celosvětové premiéře!

„Splnil se mi sen,“ přiznává Dominika„Zároveň si uvědomuju, že jsem teprve na začátku a čeká mě ještě spousta práce. Každopádně se těším na všechno, co přijde!“ Zpěvačka v letošní řadě Česko-Slovenské SuperStar skončila na čtvrtém místě, což jí vyneslo smlouvu s vydavatelstvím Warner Music a možnost nahrát vlastní album. Na skladbě Homeland talentovaná dívka poprvé spolupracovala s produkčním týmem The Carsleepers„Sledovali jsme její cestu soutěží, líbila se nám od úplného začátku,“ říkají The Carsleepers a dodávají: „Ve studiu Dominika splnila naše očekávání, je šikovná a zpívá opravdu skvěle. Určitě s ní chceme točit i v budoucnu.“

Aktuálně můžete Dominku vidět na sérii koncertů pod hlavičkou SuperStar, kde vystupuje s vítězkou Barborou Piešovou a Martinem Schreinerem. Sedmnáctiletá zpěvačka už se ale těší, až bude na pódiích zpívat svoje písničky.

Singl vyjde na EP s názvem Goodnight.

„V budoucnu bych chtěla dát dohromady kapelu a vyrazit na turné. Teď ale žiju přítomností, užívám si ji a soustředím na nejbližší krok.“ V příštích dnech bude Dommi točit video k Homeland a dělat všechno pro to, aby s písničkou uspěla. Držme jí palce!

Zdroj: Warner Music

Články, které by tě mohly zajímat