Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: EDDIE STOILOW – With You

25. září 2018 12:45
Novinka Evropy 2: EDDIE STOILOW – With You

Hrajeme od soboty 22. září 2018.

Eddie Stoilow a jejich pocta všem otcům. Kluci z kapely Eddie Stoilow vydávají novou píseň, a to skladbu With You věnovanou všem otcům.

„Skladbu jsme věnovali mému otci. Je to hluboký projev bolesti a úcty k člověku, který mě provedl životem a dal mi moji první a nejdůležitější hudební injekci, a kterého navždy miluji,“ vyznává se zpěvák a spoluautor písně Honza Žampa.

„Smutná událost, která potkala Honzu, nás vedla k hluboké kapelové rozpravě o našich otcích. Nakonec vznikla píseň, kterou jsme zasadili do prostoru vztahů otec a syn. Je pro nás všechny zásadní, protože si uvědomujeme, jak je důležité být dobrým a hlavně přítomným otcem. Úkol pro nás všechny. Nikdy nevíme, co si budou právě naše děti pamatovat,“ doplňuje kapelník Eddie Stoilow, David Šmídt.

Eddie Stoilow letos slaví 15 let existence. Právě vydávaný singl předznamenává desku, která vyjde začátkem roku 2019. Skupina právě vyjíždí na turné, s nadsázkou pojmenované  Eddie Stoilow World Tour 2018.

Režie videoklipu k písni With You se ujal známý filmový režisér Dan Pánek, který se skupinou spolupracoval i na videu k písni Coming Home.

Články, které by tě mohly zajímat