Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: ELTON JOHN feat. DUA LIPA – Cold Heart (Pnau Remix)

7. května 2022 9:45
Novinka Evropy 2: ELTON JOHN feat. DUA LIPA – Cold Heart (Pnau Remix)

Na Vaše velká přání zařazujeme rovnou do playlistu od soboty 7. května 2022.

Největším překvapením loňského roku se stal duet Eltona JohnaDua Lipou. 75letý zpěvák a skladatel sir Elton John a 26leta britská zpěvačka s albánskými kořeny Dua Lipa spojili síly a vznikl tak song Cold Heart. Na spolupráci si přizvali také australské electro trio – Nick Littlemore, Peter Mayes a Sam Littlemore, kteří si říkají Pnau. Do povědomí širší veřejnosti se dostali díky songu Changes. Pnau na Cold Heart vytvořili spojení čtyř známých Eltonových skladeb, které osvěžila svými vokály právě Dua Lipa. Singl je úspěšný nejen v rádiích po celém světě, ale s více jak stovky milióny přehráními na streamingových službách je jedním z největších hitů roku 2021.

Tím ale spolupráce s mladými umělci pro Eltona nekončí. Singl je totiž jednou z písní z alba The Lockdown Sessions, které vyšlo v říjnu roku 2021 a objevil se na něm třeba i Charlie Puth, Gorillaz, Lil Nas X, Miley Cyrus, Nicki Minaj a spousta dalších.

„Nahrávání alba bylo snad to poslední, na co bych během lockdownu myslel. Jak ale pandemie pokračovala, stále se objevovaly jednorázové projekty. Někdy jsme nahrávali přes Zoom, což jsem nikdy předtím nedělal, jindy osobně, ale za velmi přísných hygienických podmínek. Ale všechny skladby, na kterých jsem pracoval, byly opravdu zajímavé a různorodé a byly úplně jiné než cokoliv, čím jsem známý. Vynesly mě z komfortní zóny do úplně nového území,“ pochvaluje si vznik kolekce Elton John.

Zdroj: Universal Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat