Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: EMMA SMETANA feat. JORDAN HAJ – Lost & Found

4. října 2018 9:45
Novinka Evropy 2: EMMA SMETANA feat. JORDAN HAJ – Lost & Found

Hrajeme od soboty 29. září 2018.

Rok po vydání úspěšného společného singlu No Fire přichází dvojice Emma Smetana a Jordan Haj s novou písní. „Začínám mít trochu neskromný pocit, že nám s Jordanem ty písně a děti celkem jdou,“ směje se Emma Smetana, která má se svým životním partnerem rok a půl starou dceru Lennon Marlene.

Skladbu Lost & Found napsali Emma a Jordan ve spolupráci s producentem Jiřím Burianem, nahrávka pak vznikla u Martina Havlena v libereckém Resound Studiu. Finální mix zpracoval jeho bratr Tomáš Havlen. „Nesmírně bystré uši, skvělý vkus a velká trpělivost. Ohromný popový talent, se kterým byla radost tu písničku dál a dál vyšperkovávat, a už teď se těším na další společnou práci,” říká Emma. Masteringu se ujala světová hvězda Matt Colton, londýnský mistr zvuku, podepsaný pod nahrávkami MuseArctic MonkeysJamese Blakea nebo The Last Shadow Puppets.

Po premiéře nového singlu Lost & Found se Emma Smetana vydává na své první česko-slovenské turné, a to ve spolupráci se zpěvačkou Emmou Drobnou. Fanoušci se tak na přelomu podzimu a zimy mohou těšit na dvojitou dávku kvalitního popu v podání dvou osobitých a světové trendy reflektujících mladých žen. Evropa 2 bude u tohoto turné jako mediální partner!

Singl vyjde na albu By Now.

Články, které by tě mohly zajímat