Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: EMMA SMETANA – Over

20. října 2019 15:45
Novinka Evropy 2: EMMA SMETANA – Over

Hrajeme od soboty 20. října 2019.

Zpěvačka a moderátorka Emma Smetana po roce vydává novou píseň, kterou napsala se svým partnerem Jordanem Hajem. „Jako pokaždé, když chceme skládat, jsme se zavřeli u mé babičky na chalupě na Vysočině, kde není internet ani společenské rozptýlení, a napsali jsme asi tři nebo čtyři věci. Několik měsíců jsem si pak pořád dokola pouštěla demo nahrávky a přemýšlela, které, v jaké aranži a v jakém pořadí pustím ven. Pro letošní babí léto zvítězilo Over,“ vysvětluje Emma s tím, že další singl se chystá vydat záhy, na 30. výročí Sametové revoluce. „Po Over přijde Freedom. Říct k tomu cokoliv dalšího by bylo předčasné, uvidíte v listopadu,“ směje se Emma.

Videoklip k singlu Over zrežírovalo hyperaktivní režijní duo Jordan Haj a Givinar Kříž, natáčelo se ve španělské provincii Almería na poušti Tabernas, přezdívané Mini Hollywood.

Na přelomu října a listopadu objede Emma s novou písničkou české a moravské kluby. „Moc se s kapelou těšíme. V playlistu dostanou víc prostoru taneční písničky a taky věci, co teprve vydáme. A chystám nový merchandising, který si jako vždy budu po koncertech sama prodávat, je to nejlepší příležitost, jak si popovídat s těmi skvělými lidmi, co na nás chodí,“ těší se Emma.

Články, které by tě mohly zajímat