Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: EWA FARNA – No a co

23. září 2023 16:45
Novinka Evropy 2: EWA FARNA – No a co

Hrajeme od soboty 23. září 2023.

Ewa Farna si k třicetinám nadělila první interaktivní klip na světě.

Nový singl No a co polsko-české zpěvačky Ewy Farne je vlastně prvním zahřívacím kolem pro největší zpěvaččin samostatný narozeninový koncert v pražské O₂ areně v říjnu tohoto roku, který je téměř vyprodán.

Aktuální stříbrná slavice k singlu dodává: „Když jsme tvořili písničku No a co, myslela jsem na svůj plánovaný první koncert v O₂ areně. Na lidi, kteří se na něj těší a odvážou se. Na lidi, kteří zapomenou na to, že je čeká zítřek, nebo na to, že by měli jít spát v deset večer jako obvykle, a rozhodnou se dneska dělat i to, co se nemá… No a co!“

Autoři klipu Michal Orsava a Michaela Lovecká využili speciální technologii firmy WEBout pod vedením Karla Juřičky, aby nabídli první interaktivní hudební klip na světě, kterého se mohou fanoušci stát součásti. Na webové adrese www.klip.ewafarna.com jednoduše nahrají vlastní fotku, napíšou své jméno a během pár vteřin uvidí videoklip, kde se objeví a zároveň mohou svými rozhodnutími ovlivňovat vývoj scén v klipu. Nejzajímavější verze klipu byla před několika dny umístěna na YouTube kanál Ewy jako oficiální verze.

Pro mě má ta písnička několik rovin. Osobně v ní cítím lehkost a trochu zlobení, vyzpívávám se i z pocitu jako bych chtěla prožívat druhou pubertu a dělat občas nevinné věci, třeba zazvonit u paneláku na všechny zvonky a zdrhnout. Hudebně jde o odlehčený letní song, po kterém jsem ve svém repertoáru zase po delší době toužila,“ doplňuje Ewa Farna.

Zdroj: Ewa Farna Management, YouTube, Spotify

Články, které by tě mohly zajímat