Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: FATE MAGAZINE – Runaway

9. října 2021 15:45
Novinka Evropy 2: FATE MAGAZINE – Runaway

Hrajeme od soboty 9. října 2021.

Kapela Fate Magazine přichází po 10 letech s novým singlem Runaway a chystá se na koncertní pódia!

Kdysi velmi populární teplická pop-rocková kapela Fate Magazine se vrací! Po téměř 10 letech, kdy kvůli tragické události, která se stala přímo na jevišti, v rámci koncertu před domácím publikem, přichází s novým singlem, elánem a hlavně chutí znovu něco tvořit a koncertovat.

Když jsem před 10 lety rozpustil kapelu Fate Magazine nebylo to proto, že bych nechtěl tvořit muziku, ale tragická událost v kapele, se kterou nikdo z nás nepočítal, mě natolik poznamenala, že jsem neviděl smysl v tom dál pokračovat. Začal jsem závodit ve sjezdu na kole, koupil si karavan a cestoval po Evropě. S partou kamarádů jsme uskutečnili expedici do Afriky, kam jsme vezli dětem kola. Tam jsem si uvědomil, jak mají lidé k sobě blízko a umí se smát, i když nemají téměř nic,“ říká k situaci zpěvák kapely David Adámek.

Došlo mi, že moje opravdové vnitřní naplnění je muzika. Začal jsem intenzivně psát songy a rozhodl jsem se první z nich poslat k lidem. Singl má 2 verze, anglickou a českou a oba texty pojí naděje žít tady a teď. Každý se někdy může cítit jako uprchlík, mít pocit, že nic nemá význam. O tom je Runaway. Co bude dál, nevím, naučil jsem se žít tady a teď,“ dodává David.

Singl vyjde na albu Beztíže.

Zdroj: BMG, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat