Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: FELIX JAEHN feat. JASMINE THOMPSON – Ain’t Nobody (Loves Me Better)

8. června 2015 16:11
Novinka Evropy 2: FELIX JAEHN feat. JASMINE THOMPSON – Ain’t Nobody (Loves Me Better)

facebook: www.facebook.com/FelixJaehnMusic webovky: www.felix-jaehn.com Taneční hudba se poslední měsíce do jisté míry zklidnila. Kluby začaly ovládat pohodové a příjemné melodie s nekonfliktním beatem a až chill outovým nádechem. Zmiňovaný sound aktuálně prezentuje například Robin Schulz, Martin Tungevaag, Lost Frequencies nebo DJ a producent Felix Jaehn. Dvacetiletý německý DJ a producent na sebe upozornil již v minulém roce singlem Shine, který se dostal i do playlistů mnoha českých […]

facebook: www.facebook.com/FelixJaehnMusic

webovky: www.felix-jaehn.com

Taneční hudba se poslední měsíce do jisté míry zklidnila. Kluby začaly ovládat pohodové a příjemné melodie s nekonfliktním beatem a až chill outovým nádechem.

Zmiňovaný sound aktuálně prezentuje například Robin Schulz, Martin Tungevaag, Lost Frequencies nebo DJ a producent Felix Jaehn.

Dvacetiletý německý DJ a producent na sebe upozornil již v minulém roce singlem Shine, který se dostal i do playlistů mnoha českých rádií. Letošní jaro je ve znamení novinky tohoto mladého hudebníka, který si na její natáčení pozval mladičkou a velmi talentovanou zpěvačku Jasmine Thompson. Společně s ní oprášil píseň Ain’t Nobody (Loves Me Better) z alba I, jeden z největších hitů z repertoárů legendární Chaky Khan, které dal hodně příjemnou taneční podobu.

Články, které by tě mohly zajímat