Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: FIEDLERSKI feat. ANNABELLE & V. I. C. – Black Hole

21. února 2021 9:45
Novinka Evropy 2: FIEDLERSKI feat. ANNABELLE & V. I. C. – Black Hole

Hrajeme od soboty 20. února 2021.

Fiedlerski nelení a po svém lednovém hitu Pápá s Benem Cristovao a Steinem27, se kterým se mimochodem stále drží v trendech na YouTube a v Top Hits na Spotify, vydává únorový singl Black Hole, na kterém spolupracoval se zpěvačkou Annabelle a britským rapperem V. I. C.

Black Hole je pohodová feel-good písnička s o trochu méně pohodovým obsahem. „Je to doslova o černý díře, do který se můžeme nevědomky dostat, když setrváváme ve špatným stereotypu, co nás postupně rozkládá,“ vysvětluje Annabelle. Ke zpěvačce se ve druhé sloce přidává britský rapper V. I. C., který je pod přezdívkou @hellovicco stoupající Instagramovou a TikTokovou hvězdou v Británii.

Videoklipu se již tradičně ujal režisér Ondřej Kudyn, který s Fiedlerskim začíná tvořit nerozlučnou kreativní dvojici. „Celý klip je takovým únikem ze stereotypu,“ popisuje Kudyn. „Orámování noční scénou představuje onu Black Hole, zatímco uvnitř je klip plný radosti, která vyplývá ze zpěvu.“ Zároveň dodává: „S Fiedlerskim a Annabelle rád pracuju, jsou super kombinace a světový zvuk se točí nejlíp.“

Song vychází na EP s názvem ID 2.21.92.

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat