Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: HALSEY feat. LAUREN JAUREGUI – Strangers

27. října 2018 7:45
Novinka Evropy 2: HALSEY feat. LAUREN JAUREGUI – Strangers

Song nám rekordních 7 týdnů bodoval v naší hitparádě Evropa 2 Music Chart, od soboty 27. října 2018 ho nasazujeme i do klasického air-playe.

Z pozice doporučeného nováčka, který původně nahrával své skladby na SoundCloud, se Halsey za méně než sedm měsíců vypracovala k vyprodání Madison Square Garden a vydání platinové alba Badlands. Hit Closer, na kterém spolupracovala s The Chainsmokers, se stal druhým nejdéle se držícím songem na první příčce žebříčku 40 nejhranějších radiových písní. Singl Him & I s rapperem G-Eazym dlouho okupoval první příčku Billboard’s Pop Songs Airplay Chart a Top 40 Radio a její vlastní singly Bad At Love a Now Or Never se v Top 40 Radio vyšplhaly na třetí příčku.

Aktuální album jí vysloužilo chválu kritiků i fanoušků. Billboard ji v minulém roce označil za nejnadějnější ženu hudebního světa, Forbes ji zařadil do legendární rubriky 30 pod 30 a byla vybrána k účinkování na předávání Nobelových cen v norském OsloHalsey rovněž neustále posouvá hranice své kreativity prostřednictvím expanze z hudebního světa do světa módy – aktuálně spolupracuje se značkou Yves Saint Laurent.

K novince Strangers, pocházející z desky Hopeless Fountain Kingdom, vydala Halsey docela nedávno i fantastický videoklip, ve kterém si vystřihla i hlavní roli, a to společně s krásnou zpěvačkou Lauren Jauregui, která se po rozpadu Fifth Harmony dala na sólovou dráhu.

Články, které by tě mohly zajímat