Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: IMAGINE DRAGONS – Bad Liar

4. prosince 2018 18:45
Novinka Evropy 2: IMAGINE DRAGONS – Bad Liar

Hrajeme od soboty 1. prosince 2018.

Nejstreamovanější kapela letošního roku, multiplatinoví interpreti a držitelé Grammy Imagine Dragons vydali pohodový singl Bad Liar, který pochází z aktuálního čtvrtého alba Origins, které vyšlo 9. listopadu. Na albu se nachází například hit číslo jedna Natural nebo singl Zero z filmu Raubíř Ralf a internetOrigins má být sesterským albem k předchozímu Evolve, jehož tracklist zase obsahuje megahity jako BelieverThunder nebo Whatever It Takes.

Origins je o hledání nového prostředí, zároveň si ale vážíme svých kořenů,” komentuje desku zpěvák Dan Reynolds, jehož spoluhráči v kapele jsou kytarista Wayne Sermon, baskytarista Ben McKee a bubeník Daniel Platzman. „Když tvoříme, tvoříme bez hranic, bez jakýchkoliv pravidel. Přijde nám strhující tvořit hudbu, která je pro nás něčím novým a odlišným.

Imagine Dragons spojili síly s producenty Joelem Littlem, duem Mattman & Robin a Johnem Hillem, kteří kapele pomohli dotáhnout k dokonalosti kaleidoskopický zvuk Origins. Deska se pohybuje mezi art rockem, hip-hopem, popem a folkem a nepostrádá typický rukopis Imagine Dragons, kterým jsou texty, vyprávějící o bolestivých sebereflexích, které však nakonec vyústí v inspiraci a povznesou duši.

Hlasuj pro Imagine Dragons v Evropa 2 Music Chart počínaje čtvrteční 20:00 hodinou!

Články, které by tě mohly zajímat