Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: IMAGINE DRAGONS – Cool Out

20. dubna 2019 15:45
Novinka Evropy 2: IMAGINE DRAGONS – Cool Out

Hrajeme od soboty 20. dubna 2019.

Jedna z nejúspěšnějších rockových kapel současnosti, multi-platinoví interpreti a držitelé Grammy Imagine Dragons vydávají nový singl Cool Out, který pochází z aktuálního čtvrtého alba Origins, které vyšlo 9. listopadu loňského roku. Na albu se nachází například hity Natural, Bad Liar nebo singl Zero z filmu Raubíř Ralf a internet.

Origins má být sesterským albem k předchozímu Evolve, jehož tracklist zase obsahuje megahity jako Believer, Thunder nebo Whatever It TakesOrigins je o hledání nového prostředí, zároveň si ale vážíme svých kořenů,” komentuje desku zpěvák Dan Reynolds, jehož spoluhráči v kapele jsou kytarista Wayne Sermon, baskytarista Ben McKee a bubeník Daniel Platzman. „Když tvoříme, tvoříme bez hranic, bez jakýchkoliv pravidel. Přijde nám strhující tvořit hudbu, která je pro nás něčím novým a odlišným.”

Imagine Dragons spojili síly s producenty Joelem Littlem (Lorde nebo Khalid), duem Mattman & Robin (Selena Gomez a Carly Rae Jepsen) a Johnem Hillem (Florence And The Machine), kteří kapele pomohli dotáhnout k dokonalosti kaleidoskopický zvuk Origins. Deska se pohybuje mezi art rockem, hip-hopem, popem a folkem a nepostrádá typický rukopis Imagine Dragons, kterým jsou texty, které vypráví o bolestivých sebereflexích, které však nakonec vyústí v inspiraci a povznesou duši.

Billboard vyhlásil Imagine Dragons nejúspěšnějšími rockovými umělci již druhým rokem po sobě. V Top 50 skladbách streamingového žebříčku se v roce 2018 objevilo pouze 5 rockových skladeb, z toho hned tři od Imagine Dragons. V roce 2018 jejich skladby zaznamenaly neuvěřitelných 3,4 bilionu přehrání.

Články, které by tě mohly zajímat