Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: IMAGINE DRAGONS – Follow You

20. března 2021 15:45
Novinka Evropy 2: IMAGINE DRAGONS – Follow You

Hrajeme od soboty 20. března 2021.

Cenou Grammy® oceněná, multiplatinová skupina z Las Vegas – Imagine Dragons – se vrací na scénu. Se čtyřiceti miliony prodaných alb a šedesáti miliony globálních streamů se Imagine Dragons stali nejprodávanější kapelou roku 2010. Historicky kapela ovládla prestižní hitparády skladbami Believer, Thunder nebo Radioactive a i přesto, že se multitalentovaný frontman Dan Reynolds, baskytarista Ben McKee, kytarista Wayne Sermon a bubeník Dan Platzman stali jedním z největších objevů všech dob, udržují si upřímnost a intimitu, kterou od začátku mají ve svém jádru. Tvůrčí rozmanitost kapely bezesporu potvrzuje právě vydaná novinka Follow You, které je už nyní k dispozici na všech streamovacích platformách.

Píseň Follow You produkoval Joel Little a text k ní napsal frontman Dan Reynolds během zlomového bodu svého manželství, kdy se těsně před podepsáním rozvodových papírů s manželkou rozhodl o jeho odsunutí. Po týdnu se manželé rozhodli rozchod odložit navždy.

Posledních pár let bylo pro Imagine Dragons a celý svět velmi těžkých. Zatímco se členové kapely potýkali se zármutkem ze ztráty blízkých přátel a rodiny, vedle dalších hluboce osobních bojů, Reynolds v prosinci 2019 oznámil, že si bere nějaký čas na soustředění se na rodinu a osobní růst. Pak přišla pandemie. Tento zlom se ale naštěstí ukázal jako zdroj tvůrčí obnovy. „Chtělo to odejít od všeho, najít mnohem víc jasnosti a štěstí,“ vysvětlil Dan Reynolds.

Song vyjde na albu Mercury – Act 1.

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat