Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JAMES ARTHUR feat. TY DOLLA $IGN & SHOTTY HORROH – Treehouse

28. září 2019 15:45
Novinka Evropy 2: JAMES ARTHUR feat. TY DOLLA $IGN & SHOTTY HORROH – Treehouse

Hrajeme od soboty 28. září 2019.

Předtím, než James Arthur vydá své třetí studiové album You, vypouští do světa zbrusu nový singl Treehouse.

Skladba Treehouse, plná pianových tónů a beatů, staví zvuk na retro hip-hopu a je pohodovou odpovědí na to, jak přežít to, že některé dny prostě nejsou dobré. A i to je dobré akceptovat, protože o tom život je.

James říká: „Písnička Treehouse je o odevzdání se. Najít si nějaké bezpečné útočiště, kde se můžete v klidu dostat z problémů. Ten pocit, že „je v pořádku nebýt v pořádku,“ jen odložit svůj náklad a znovu najít své šťastné místo. Povzbuzuji lidi k tomu, aby si na takové útočiště jen sedli a odpočinuli si. Verš „Nevím, proč nepožádáte o pomoc“ by mohl být určen i mně, ale všichni se občas cítíme, že jsme v pasti svého života. To je ta zpráva, kterou chci sdílet. Je to introvertní píseň, ale není osobní.“

James Arthur vydá své třetí studiové album You v pátek 18. října 2019 a objeví se na něm i jeho současné hity Naked, Falling Like The Stars a Empty Space. Další nové písničky natočil spolu s Travisem BarkeremBlink-182 a Adamem LazzarouTaking Back Sunday. Patnáct nových skladeb vychází v době, kdy se James Arthur pomalu stává světovou hvězdou, tvrdě pracuje na svém skladatelském talentu a hledá fúzi stylů, které dají vyniknout jeho mimořádnému hlasu.

James k albu dodává: „Dal jsem nové desce název You, na rozdíl od předchozího alba Back From The Edge, které bylo čistě autobiografické. Mé třetí album není o mně, ale o vás.“

Posledních pár let bylo pro Jamese velmi významných. Získal ocenění za bilión streamů svých alb na Spotify a zároveň se jeho singl Say You Won’t Let Go dostal na první příčku Spotify singlové hitparády. Pouhých 18 nahrávek dosáhlo biliónu streamů, což se v historii Spotify podařilo vůbec poprvé, James se tak stal jedním z deseti nejúspěšnějších umělců a zařadil se tak po bok zpěváků jako jsou Drake, Ed Sheeran nebo Justin Bieber.

Články, které by tě mohly zajímat