Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JAMES ARTHUR feat. JOSH FRANCESCHI from YOU ME AT SIX – Lose My Mind

30. dubna 2022 15:45
Novinka Evropy 2: JAMES ARTHUR feat. JOSH FRANCESCHI from YOU ME AT SIX – Lose My Mind

Hrajeme od soboty 30. dubna 2022.

James Arthur se vrací s novým singlem Lose My Mind s Joshem Franceschim z You Me At Six v hlavní roli. Skladba je pop-rockovou hymnou proloženou emocemi a srdečným textem, který složil James spolu s Cass Lowem a Corey Sandersem.

James prozrazuje: „Lose My Mind je trochu alternativní písnička, kterou jsem chtěl vytvořit už roky. Hodně mé hudební inspirace je v tomto duchu. A protože jsem fanouškem You Me At Six, jsem tak rád, že se Josh chtěl k věci připojit – miluji jeho hlas.“

V listopadu vydal James své čtvrté album It’ll All Make Sense In The End, které se ve Velké Británii vyšplhalo na 3. místo. V březnu se umělec vydal na koncertní turné po Velké Británii a Irsku, během kterého předvedl unikátní vystoupení v prestižní londýnské Royal Albert Hall. V dubnu a květnu navštíví Severní Ameriku.

James Arthur prodal přes 30 milionů nosičů svých 4 alb po celém světě. Kromě toho se může pochlubit devíti Top 40 singly ve Spojeném království. Začátkem roku 2019 získala jeho píseň Say You Won’t Let Go ocenění za více než miliardu streamů na Spotify – aktuálně má 1,9 miliardy streamů. James také ovládl žebříčky díky spolupráci se Sigalou na songu Lasting Lover, která se vyšplhala na #1 ve Velké Británii.

Singl vyšel na deluxe verzi výše zmíněného alba It’ll All Make Sense In The End.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat