Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JAMES HARRIES – Slow Mover

4. července 2021 9:45
Novinka Evropy 2: JAMES HARRIES – Slow Mover

Hrajeme od soboty 3. července 2021.

James Harries představuje nový singl a chystá hudbu k vánočnímu filmu. Britského zpěváka a skladatele Jamese Harriese už v Čechách není potřeba představovat. Jeho úspěšné singly znějí pravidelně napříč rádiovými stanicemi a je také vyhledávaným autorem filmové hudby, v poslední době například k vánočnímu filmu Přání Ježíškovi, jehož premiéra je naplánovaná na listopad. S vánočními písněmi plánuje i turné a nyní představuje nový singl Slow Mover.

V loňském roce James Harries vydal album Superstition, které bylo skvěle přijato fanoušky i kritiky a stejnojmenný singl se stal megahitem. Velký ohlas také zaznamenal s písní Time Is A River s producentem, který si říká Fiedlerski. Aktuální singl Slow Mover vznikl s českým producentem Viliamem Bérešem, zazpívaly si v něm zpěvačky Barbora Mochowa a Eliška Bozemanová a klip k němu vytvořila slovenská fotografka Ivi Rebová.

Na začátku roku jsem napsal a natočil spoustu sólových akustických písní jako reakci na Covid. Ale myslím, že po tom těžkém období a s příchodem léta všichni potřebujeme něco veselejšího. Proto jsme s producentem Vildou Bérešem napsali Slow Mover. Věřím, že fanouškům taky dodá pozitivní náladu,“ říká zpěvák o novém singlu.

Zdroj: Tranzistor Label, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat