Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JAX JONES feat. AU/RA – I Miss U

24. října 2020 15:45
Novinka Evropy 2: JAX JONES feat. AU/RA – I Miss U

Hrajeme od soboty 24. října 2020.

Mezinárodně uznávaný DJ, producent a multiinstrumentalista Jax Jones se vrací a přichází se svým novým singlem I Miss U, na němž hostuje německá zpěvačka Au/Ra. Veleúspěšné debutového album Jonese s názvem Snacks bylo vyhlášeno nejprodávanějším tanečním albem loňského roku a Jax Jones byl díky němu nominován na ceny Ivor, Brit a Grammy. S 5 miliardami streamů, 2 miliardami zhlédnutí videa a 40 miliony prodaných nahrávek I Miss U znamená další fázi Jaxova vzestupu a pokračování v tvorbě žánrově vzdorující taneční hudby.

I Miss U je emotivní taneční skladba, která ve srovnání s jeho nesmírně populárními tanečními popovými skladbami obsahuje chladnější beaty. Píseň je podepřena vokálem německé zpěvačky Au/Ry, která je známá pro svůj přelomový hit z roku 2018 Panic Room nebo díky spolupráci s Alanem Walkerem na skladbě Ghost.

Tato spolupráce přikyvuje začátkům umělce – tvrdším bassline a klubovým tónem a autentickým jádrem. Jax Jones byl průkopníkem posunu v taneční hudbě, který mu umožnil ovládnout hlavní žebříčky playlistů, a také schopnost překročit tradiční sféry hudebních žánrů. I Miss U je důkazem jeho mnohostrannosti a schopnosti dělat hudbu, která dokáže rezonovat s undergroundem a zároveň je navržena pro komerční rádiové vlny jak ve Velké Británii, tak po celém světě.

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat