Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JC STEWART – I Need You To Hate Me

22. února 2021 9:45
Novinka Evropy 2: JC STEWART – I Need You To Hate Me

Hrajeme od soboty 20. února 2021.

Nová tvář na britské hudební scéně. Podobně jako třeba Ed Sheeran staví i JC Stewart na silných melodiích, emocích i osobním příběhu. Pochází ze Severního Irska, kde vyrůstal v rodině obchodníka s potravinami. Zpívat začal už na základní škole a později dokonce opustil univerzitu v Brightonu, aby se hudbě mohl věnovat naplno.

Debutoval v sedmnácti letech, když vydal singl Gold. V roce 2018 podepsal smlouvu s Warner Music a vzápětí se coby skladatel podílel na skladbě Hollywood, kterou najdete na jedné z nejúspěšnějších desek posledních let Divinely Uninspired To A Hellish Extent písničkáře Lewise Capaldiho.

Vloni na začátku koronavirové pandemie, kdy byl omezen pohyb a řada lidí zůstávala doma, natočil v obýváku parodii na znělku seriálu Přátelé (Friends) a nahrál ji na TikTok, kde si jí všimla Jennifer Aniston. Dál si to jistě dovedete představit. JC Stewart se následně objevil v nejsledovanějších amerických ranních TV programech Today Show a Good Morning America a získal řadu nových příznivců. Mezi nimi i zpěváka Toma Odella, který s ním napsal několik písniček na EP When The Light Hits The Room.

Níže vám nabízíme loňský a zatím nejúspěšnější singl třiadvacetiletého hudebníka, kterému se postupně daří nacházet své místo nejen mezi ostrovní hudební smetánkou. Seznamte se, tohle je JC Stewart!

Zdroj: Warner Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat