Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JC STEWART – Scars

13. června 2022 9:45
Novinka Evropy 2: JC STEWART – Scars

Hrajeme od soboty 11. června 2022.

Britský zpěvák JC Stewart se u nás prosadil vloni na jaře, kdy jeho singl I Need You To Hate Me na šest týdnů ovládl český rádiový prostor. Skladba už je dnes trvalkou, vždyť se v oficiálním žebříčku Radio Top 100 drží přes 60 týdnů!

Sympatický mladík, který se autorsky podílel na hitu Hollywood zpěváka Lewise Capaldiho a spolupracoval s Tomem Odellem, nedávno vydal novinku Scars. „Je to píseň o návratu k životu,“ přibližuje hudebník téma skladby. „Napsal jsem ji poté, co jsem se vymanil z podivného období. Uvědomil jsem si, že jsem si tím asi měl projít, protože všechny výzvy a útrapy jsou tu proto, abychom byli nakonec lepší a silnější, abychom byli lépe vybaveni milovat lidi kolem sebe. Mám rád tu euforii, kterou mi písnička dává. Pomáhá mi zvednout se, když se začínám cítit mizerně. Doufám, že stejně může působit i na ostatní lidi.“

JC Stewart nedávno vystoupil v pražském klubu Futurum. Na koncert poutal zajímavým způsobem, když na TikTok nahrál video, kde zpívá Calinův hit Hannah Montana.

Zdroj: Warner Music, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat