Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JP COOPER feat. ASTRID S – Sing It With Me

30. června 2019 9:45
Novinka Evropy 2: JP COOPER feat. ASTRID S – Sing It With Me

Hrajeme od soboty 29. června 2019.

Britský písničkář JP Cooper vydával singl Sing It With Me, na kterém spolupracoval se zpěvačkou Astrid S„Jsem si jistý, že důvodem, proč většina kluků vezme do ruky kytaru a napíše song, je dívka. Sing It With Me je přesně o tomhle – o nápadu napsat písničku, protože nemáte odvahu jí ani pozdravit,” přibližuje skladbu JP. Singl následuje úspěch debutového alba Raised Under Grey Skies a vyjde na EP Love.

Zmíněné debutové album, které vyšlo v říjnu minulého roku, se ihned zařadilo mezi deset nejlepších nově vydaných počinů a prodalo se ho přes 350 tisíc kopií. „Od hraní před hrstkou lidí po vyprodané evropské turné jsem ušel kus cesty. Na albu je to všechno zaznamenané,“ komentuje JP. V celkovém součtu JP Cooper přesáhl 10 milionů prodaných singlů a jednu miliardu streamů, z čehož si jenom hit September Song připsal 350 milionů. Vyjma sólových úspěchů se JP autorsky podílel na hitu Jonase Blue Perfect Strangers, který obsadil druhou příčku britské hitparády a v dalších zemích se stal dokonce hitem číslo jedna.

I když je Astrid S pouhých 22 let, má za sebou již nejeden úspěch, a to jak doma v Norsku, tak i po světě. V roce 2015 získala MTV Europe Music Award v kategorii Nejlepší norský umělec, na svém kontě má i několik nominací na norské ceny Grammy a v roce 2017 vyhrála za své EP Party’s Over i cenu jakožto nováček, který dosáhl největšího průlomu. Ve světe na sebe upozornila skvělými singly Hurts So GoodBreathe Think Before I Talk, které zaznamenaly stovky milionů streamů.

Články, které by tě mohly zajímat