Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JP COOPER – Little Bit Of Love

14. června 2020 9:45
Novinka Evropy 2: JP COOPER – Little Bit Of Love

Hrajeme od soboty 13. června 2020.

Jedinečný zpěvák a skladatel JP Cooper nás obdaroval svým novým singlem Little Bit Of Love. Je to píseň s akustickou melodií a mocným hlasem typickým pro Coopera. Jeho jedinečný styl duše, pozitivních a elektronických zvuků nám umožňuje si vytvořit vlastní vnímání písně. Little Bit Of Love je o osamělosti a důležitosti být si navzájem oporou a stát při sobě, obzvláště v těžkých dobách. Výsledkem je rafinovaná, inspirující a přesto elegantní a vyzývavá hymna, která fanoušky přenáší přímo do letní atmosféry.

Jak název sám o sobě říká… každý někdy potřebuje trochu lásky. Píseň je připravovaná už přes rok a původně měla vyjít později. Nicméně kvůli všem událostem, které se nyní ve světě dějí, jsme se rozhodli, že teď je čas vyjít s písní ven. Takže posílám světu Little Bit Of Love,“ říká JP Cooper.

JP Copper měl v britské Top 10 dva singly Perfect Strangers a September Song, který má přes 600 milionů streamů. Nyní se JP Cooper pyšní 11 miliony posluchačů na Spotify a celkově má na kontě neuvěřitelné 3,3 miliardy globálních streamů. Na rok 2020 má JP Cooper připravené velké věci, včetně velké tour po Evropě a Británii, včetně London’s Brixton Academy. JP Cooper je tak jedním z nejzvučnějších jmen současného britského hudebního průmyslu.

Song vyjde na EP Love.

 

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat