Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JULIA MICHAELS – Lie Like This

19. prosince 2020 15:45
Novinka Evropy 2: JULIA MICHAELS – Lie Like This

Hrajeme od soboty 19. prosince 2020.

Multiplatinová zpěvačka a textařka Julia Michaels nominovaná na cenu Grammy je zpět se svým prvním sólovým vydáním roku 2020 a vysoce očekávaným novým singlem Lie Like This. Skladba vyzařuje dancefloor energii a stupňuje svůj rytmus. Singl má lesklou zvukovou kulisu a neudržitelného ducha. Písní Lie Like This Julia ukazuje svou silnou stránku a zálibu v posouvání hranic. „Existuje široké spektrum lásky. V jednu chvíli brečíš na podlaze, protože ses rozešla nebo něco nevyšlo tak, jak jsi chtěla. Pak se najednou líbáš v parku a držíš se za ruce s někým novým a máš všechny ty motýly. Je to tak široké spektrum, taková škála emocí a lásky, a já jsem chtěla vydestilovat její podstatu do písně,” říká umělkyně.

V roce 2020 Julia Michaels pokračovala ve své vládě jako jedna z nejlepších textařek v oboru. Přispěla třemi písněmi na nové album Seleny Gomez Rare, včetně písně Lose You To Love Me, která se objevila na 1. místě hitparády The Billboard Hot 100. Mezi její další textařské tituly patří Dua Lipa Pretty Please, Zara Larsson Love Me Land a další.

Spolupracovala také se zpěvákem, textařem a hudebníkem JP Saxem na srdceryvné baladě If The World Was Ending. Píseň napsaná a vydaná na podzim roku 2019 se během globální pandemie spojila s publikem po celém světě. Certifikovaná platina, s více než 1 miliardou streamů, píseň je v současné době vysoko v radiové Top 40 a blíží se k Top 25 v Billboard Hot 100 Chart.

Song vychází na albu Not In Chronological Order.

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat