Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JUNG KOOK of BTS feat. LATTO – Seven

5. srpna 2023 15:45
Novinka Evropy 2: JUNG KOOK of BTS feat. LATTO – Seven

Hrajeme od soboty 5. srpna 2023.

Globální popová hvězda Jung Kook z BTS vydal svůj očekávaný sólový singl Seven se zpěvačkou Latto. Píseň představuje jeho oficiální globální sólový debut. Seven je zábavná letní píseň, která se nese v duchu britského tanečního žánru garage a snoubí jedinečný rytmus s chytlavým zvukem akustické kytary a Jungova jedinečná barva hlasu a hravá energie píseň dokonale dotvářejí. Je to romantická serenáda opěvující přání strávit každý den, sedm dní v týdnu s milovanou osobou.

Dlouho očekávaný singl napsal a produkovali skladatel a producent, držitel ceny Grammy Andrew Watt a Cirkut.Na Grammy nominovaná americká rapperka Latto na tracku hostuje.

Oficiální videoklip s filmovou estetiku natočili Bradley Bell a Pablo Jones–Soler, kteří jsou známí svou spoluprací s Harrym Stylesem nebo Cardi B.

Jung Kook je jihokorejský zpěvák, skladatel a člen popové ikony 21. století, skupiny BTS. Kromě tvorby skupiny BTS Jung Kook dokazuje své široké spektrum hudebního talentu i prostřednictvím společných singlů se světovými umělci jako Lauva či Charlieho Putha. Jung Kook se také podílel na písni Dreamers, z oficiálního soundtracku Mistrovství světa ve fotbale v Kataru 2022™, kterou naživo představil i na zahajovacím ceremoniálu.

Singl Seven dominuje v mnoha světových hitparádách, včetně té nejznámější Billboard Hot 100 a vyjde na připravovaném Jungově albu Golden.

Zdroj: Universal Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat