Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JUSTIN BIEBER – Hold On

2. května 2021 9:45
Novinka Evropy 2: JUSTIN BIEBER – Hold On

Hrajeme od soboty 1. května 2021.

Světová megastar a držitel Grammy® Award – zpěvák Justin Bieber – vydal 19. března své šesté studiové album Justice. To obsahuje globálně úspěšné singly Lonely s Benny Blancem, Holy, na kterém hostuje Chance The Rapper a Anyone, které dohromady nashromáždily více než dvě miliardy streamů po celém světě a všechny se dostaly do Top 40 v singlové hitparádě Billboard Hot 100. Ještě před vydáním samotného alba Justin Bieber vypustil singl Hold On.

V době, kdy je na této planetě tolik špatného, všichni toužíme po uzdravení a spravedlnosti pro lidstvo,“ řekl Justin Bieber k novému albu Justice a dodal, že při tvorbě tohoto alba pro něj bylo cílem vytvořit hudbu, která poskytne lidem útěchu. Chtěl přinést písně, s nimiž se lidé mohou ztotožnit a spojit, aby se cítili méně osamělí. „Hudba je skvělý způsob, jak si navzájem připomínat, že nejsme sami a může být také způsobem, jak navázat vztah se sebou samým. Vím, že nespravedlnost nemůžu jednoduše vyřešit tím, že budu dělat hudbu, ale myslím, že když všichni splníme svůj úkol a využijeme své dary, abychom sloužili této planetě a sobě navzájem, budeme mnohem blíže sjednocení,“ zaznělo od umělce.

S více než 75 miliardami kariérních proudů a více než 70 miliony prodaných alb po celém světě, Justin Bieber nadále kraluje žebříčku jako jeden z největších umělců planety. Na platformě YouTube s více než 60 miliony předplatitelů překonal celosvětové rekordy a je umělcem číslo 1. Na Spotify číslo jeho měsíčních posluchačů překonává hranici 65 milionů, což znovu potvrzuje jeho dominanci v hudebním prostředí.

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat