Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: JUSTIN JESSO – Clarity

26. února 2022 15:45
Novinka Evropy 2: JUSTIN JESSO – Clarity

Hrajeme od soboty 26. února 2022.

Justin Jesso si udělal jméno tím, že napsal texty pro takové hvězdy jako Kygo, Ricky Martin, Armin Van Buuren, Steve Aoki a Backstreet Boys. V životě mnoha písničkářů však přichází chvíle, kdy je potřeba si nechat něco pro sebe. Tak se zrodila Clarity! Jeho hudební děti, jak je Justin láskyplně nazývá, jsou písničky, které se prostě nedají sdílet. A proč by se jich měl zříkat, když disponuje nejen spisovatelským a hlasovým talentem, ale i na pódiu se cítí jako ryba ve vodě a může se pochlubit osobností, která si získává srdce fanoušků a folowers na sociálních sítích?

Píseň Clarity, kterou nedávno představil, je jedním z takových dětí. Dílo původně hovořilo o nejasnostech ve vztahu, ale od svého vzniku dostalo nový význam: „Je to také o hledání sebe sama,“ vysvětluje umělec. „Napsal jsem to uprostřed pandemie. Byl jsem hodně vystresovaný, bydlel jsem s rodiči a svět se vypnul. Jen se mi nechtělo vědomě přemýšlet o tom, co píšu, respektive nechat to ze sebe všechno přirozeně vysypat a je to ten efekt. Jde o to najít jasno ve své hudební cestě a pokusit se zjistit, kam směřuji… Je to hudba, kterou chci tvořit, hudba, která promlouvá k mé duši, hluboce se mě dotýká na mé cestě coby umělce“.

Nejen jako skladatel, ale nyní jako zpěvák má Justin na své straně celý vesmír. Jeho singl Stargazing s legendárním hudebním producentem Kygem mu přinesl stovky milionů přehrání, zlaté a platinové certifikáty v zemích po celém světě a dokonce i nominaci na Grammy. Clarity je první singl ze série skladeb Justina Jessa předtím, než se v červnu vydá na turné do Německa.

Zdroj: Sony Music, YouTube, SoundCloud, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat