Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: KARIN ANN – 3 AM

21. září 2020 9:45
Novinka Evropy 2: KARIN ANN – 3 AM

Hrajeme od soboty 19. září 2020.

Přesto, že je jí pouze 18 let a na scénu vstupuje jako nový interpret, podařilo se jí za velmi krátkou dobu vlastní hudbou okouzlit fanoušky na sociálních sítích, hudební publicisty či on-line portál prestižních amerických novin The New York Times, jenž jí věnoval prostor ve svém textu o Generaci Z. Řeč je o nové slovenské zpěvačce a výtvarnici s českými kořeny Karin Ann, která v těchto dnech přichází s debutovým singlem 3 AM. Za výsledným zvukem skladby stojí zkušený britský producent Matt Schwartz, který je podepsaný i pod posledními dvěma alby Yungbluda.

Karin Ann definuje svoje hudební cítění jako součást aktuálního světového proudu alternative trap. Její rok narození 2002 ji zároveň zařazuje do takzvané Generace Z, vyrůstající se silným vlivem moderních technologií. A právě producent Matt Schwartz, který za zvukem 3 AM stojí, má s tímto stylem bohaté mezinárodní zkušenosti. „Písničku jsem napsala na ukulele už v patnácti letech. S pomocí slovenského producenta Tomi Popoviče jsem pak písničce dávala konkrétnější tvar a ujasňovala si, kterým směrem bych chtěla v hudbě jít,“ popisuje Karin Ann, pro kterou bylo nakonec zlomové setkání právě s Mattem Schwartzem. „Společně jsme dodělali aranž a částečně změnili i původní melodii. Jsem s finální verzí hodně spokojená,“ doplňuje zpěvačka.

Ve skladbě zpívá o tom, jak mohou být někteří lidé toxičtí. „Měla jsem období, kdy kolem mne nebyli s výjimkou rodiny jen ti nejlepší lidé. Po nějakém čase mne přestalo zajímat, co si kdo o mě myslí. Každý si zaslouží být akceptovaný a milovaný bez ohledu na rasu, pohlaví, sexuální orientaci nebo náboženství. A o tom ta píseň je,“ prozrazuje Karin Ann, která doufá, že by její sdělení mohlo pomoci lidem, kteří něčím podobným procházejí.

Song vychází na EP Lonely Together.

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat