Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: KRYŠTOF – Nesmím zapomenout (Mámě)

9. března 2019 7:45
Novinka Evropy 2: KRYŠTOF – Nesmím zapomenout (Mámě)

Hrajeme od soboty 9. března 2019.

Už čtvrtým singlem připomíná skupina Kryštof své veleúspěšné výběrové album 25, kterým před dvěma lety oslavila čtvrt století na scéně. Po rádiových hitech Šňůry, Zůstaň tu se mnou (Za sny) a Naviděnou přichází se skladbou Nesmím zapomenout (Mámě), která je adresována všem matkám.

Je to píseň pro všechny mámy na světě a o trochu víc pro ty naše, které nás vždy podporovaly, ale taky dokázaly podrobit kritice, když to bylo potřeba. A všechny jejich zásadní rady jsme vložili do této písně, která je zároveň velkým DÍKY,“ líčí zpěvák Richard Krajčo.

Singl doprovází originálně pojaté lyric video. V něm nás členové kapely nechávají nahlédnout do svých rodinných fotoalb. Na dobových černobílých snímcích můžeme vidět i tváře těch, o kterých song pojednává – tedy matek muzikantů.

Rok 2019 bude pro Kryštof především ve znamení koncertů. Kapela zazáří na největších českých festivalech, včetně Majálesů, putovních Hradů CZ nebo Votvíráku. Na podzimní měsíce fanouškům přislíbila již třetí pokračování svého komorního turné po divadlech s názvem Jenom písničky Tour.

Články, které by tě mohly zajímat