Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: KYGO feat. ONEREPUBLIC – Lose Somebody

5. července 2020 9:45
Novinka Evropy 2: KYGO feat. ONEREPUBLIC – Lose Somebody

Hrajeme od soboty 4. července 2020.

Světová superstar, producent a DJ Kyrre Gørvell-Dahll neboli Kygo, vydává nový singl Lose Somebody, na kterém hostuje slavná kapela OneRepublic.

Písnička je zároveň nově zveřejněnou skladbou z třetího Kygova studiového alba Golden Hour.

Lose Somebody s OneRepublic je pátou skladbou z alba Golden Hour a následuje tak hity Freedom se Zakem Abelem, I’ll Wait se Sashou Sloan, Like It Is se Zarou Larsson a Tygem a v neposlední řadě hit největší: Higher Love s Whitney Houston.

Higher Love má na svém kontě více než 651 miliónů audio a video streamů a dlouhodobě setrvává v Top 40 air-play. Jedná se o coververzi klasické písně Steveho Winwooda z roku 1986 a Kygo dostal tu čest, aby znovu zprodukoval zpěvaččinu verzi singlu, která původně vyšla jen jako bonus na japonské verzi alba I’m Your Baby Tonight v roce 1990. Písnička tak dostala moderní sound, který na žádné letní párty opravdu nezapadl!

Pat Houston k této spolupráci říká: „Odkaz Whitney Houston spolu s Kygem je skvělou příležitostí, jak udržet tak úchvatný zpěvaččin hlas stále mezi fanoušky.“ A Kygo k tomu dodává: „Byl jsem poctěn, když mě rodina Whitney Houston oslovila a dala mi příležitost pracovat s největším ženským hlasem všech dob. Předělal jsem písničku od základů a jsem fakt spokojený s výsledkem!“

 

Zdroj: Sony Music

Články, které by tě mohly zajímat