Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: L. L. A. M. A. feat. NE–YO & CARMEN DELEON – Shake

13. března 2021 15:45
Novinka Evropy 2: L. L. A. M. A. feat. NE–YO & CARMEN DELEON – Shake

Hrajeme od soboty 13. března 2021.

Inovativní klip určený především pro děti je zaměřený na podporu jejich kreativity a zájmu o hudbu. L. L. A. M. A. je zároveň i první minifigurka LEGO® a také první umělec (DJ/producent), který vydal píseň přes Vidiyo. Hudební fanoušci najdou L. L. A. M. A. minifigurku v DJ Llama BeatBoxu, který je k dispozici na www.musicbyllama.com. Vidiyo nabízí zbrusu nový bezpečný způsob hry využívající možností rozšířené reality, který pomáhá dětem plnit sny tím, že samy režírují, produkují, hrají v hlavních rolích a také sdílí vlastní hudební videa, pro která používají skladby z celého světa od umělců Universal Music Group. Novinku Shake produkoval hitmaker David Stewart, který skladbu napsal společně s Ryanem Tedderem z kapely OneRepublic.

Potkal jsem Ryana na večírku. Byl jediný, kdo mi stačil na parketu,“ vzpomíná L. L. A. M. A.O pár dní později se objevil u mě a prostě jsme si sedli a před západem slunce se zrodilo Shake. Je to zábava. Je to energické. Chce se ti hýbat,“ komentuje umělec.

Ne–Yo říká: „L. L. A. M. A. je umělec, kterého právě teď potřebujeme. Je třeba přinášet lidem motivující, pozitivní hudbu zejména v těchto těžkých časech. Jsem šťastný, že toho můžu být součástí.”

Carmen DeLeon dodala: „Byla jsem opravdu nadšená, když mě požádali, abych se zúčastnila nahrávání singlu Shake po boku Ne–Ya a L. L. A. M. A. Můj život je plný kreativity a velkých snů a tato spolupráce s LEGO® Group je toho naplněním. Doufám, že tahle písnička a video, které jsme natočili, inspiruje děti, aby vždy následovaly své sny.“

L. L. A. M. A. je zkratkou pro Love, Laughter And Music Always. Původem je z andského regionu Jižní Ameriky, odkud se přestěhoval do Los Angeles, aby si splnil svůj sen. Při podpisu smlouvy s Astralwerks L. L. A. M. A. říká: „Je to neuvěřitelný pocit být na tak legendárním labelu. Neustále mě inspirují všichni umělci na jeho seznamu. Pokud se mi podaří udělat alespoň jednoho člověka šťastným, pak je tady má mise splněna.”

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat