Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: LENNY – Figure It Out

8. února 2020 9:45
Novinka Evropy 2: LENNY – Figure It Out

Hrajeme od soboty 8. února 2020.

Talentovanou a osobitou muzikantku Lenny čeká na jaře vydání druhé desky, kterou oznamuje písní Figure It Out. Ta je doposud její nejniternější skladbou, kterou podpořila videoklipem složeným ze záběrů z dětství. Emotivní příběh životní cesty, lásek a překážek dodává písni výjimečnost a osobitost, které zpěvačku dokonale podtrhují. O produkci písně se postarala dvojice Ondřej FiedlerMarcel Procházka, kteří jsou zároveň i jejími spoluautory. Režii videoklipu zaštítil Jan Strach a za střihem stojí Lenka Gmitrová.

Lenny se do podvědomí široké veřejnosti zapsala jako svébytná a nadmíru talentovaná autorka. Také ale přiznává, že ne vždy je to tak emotivní, jako v případně nového singlu. „Občas se objeví píseň, která je výjimečnější než ostatní, a právě Figure It Out je jednou z nich,“ svěřuje se Lenny. Píseň je sama o sobě velice osobní a reflektuje téma, jež se týká každého z nás. Slogan Figure It Out, o který se zpěvačka v písni opírá, symbolizuje různorodost každého lidského příběhu, kdy si každý člověk musí na všechno přijít sám. „Píseň pojednává o cestě životem, jež je plná krásných chvil, ale i překážek, rozcestí a obtížných rozhodnutí, před která jsme postaveni. Potom je jen na nás, jak se rozhodneme a jakým směrem bude pokračovat naše životní cesta,“ popisuje Lenny.

Ve videoklipu Lenny poodhaluje kus sebe samé a naprosto vypouští jakoukoliv dějovou linku, přesto divák dostává jasný vzkaz a příběh. Hlavní roli hrají jednoznačně emoce a vlídná slova, která k písni spolu s producenty Lenny napsala. „S fanoušky se podělím o to, co donedávna zůstávalo skryto. Jsem šťastná, že jsem mohla spolupracovat Honzou Strachem a Lenkou Gmitrovou, se kterou jsme si velmi sedly, což je myslím i znát na citlivém zpracování veškerého nasbíraného materiálu,“ říká s úsměvem zpěvačka.

Lenny nyní tráví většinu času v nahrávacím studiu, kde dokončuje nové album, které patří k nejočekávanějším hudebním počinům letošního jara. „Věřím, že album se blíží svému závěru. Mám v sobě satisfakci, že jednotlivé kousky zapadají pomalu, ale jistě do sebe, a že vydám hudební materiál, o kterém jsem naprosto přesvědčená. Myslím, že fanoušci se mají na co těšit,“ zaznělo od Lenny.  

Song vychází na albu Weird & Wonderful.

Články, které by tě mohly zajímat