Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: LIKE–IT – Mrazí

28. července 2019 15:45
Novinka Evropy 2: LIKE–IT – Mrazí

Hrajeme od soboty 27. července 2019.

Like–It o sobě dali pořádně vědět singlem Nádech, který bodoval nejen v českých rádiích, ale i v hudebních televizích. Nová píseň se jmenuje Mrazí, ale nenechte se zmást, rozhodně by měla patřit do letních playlistů. Uslyšíte ji celé léto i na hudebních festivalech, které Like–It ve velkém obráží!

Zpěvák Like–It Dominik Kříž si opět střihl hlavní roli a o singlu říká: Mrazí je skladba plná emocí vystihující nejen lásku k člověku, ale zároveň ke všemu okolo. Mrazí vyjadřuje pocity nálad, které se u každého v letním období, ať chceš nebo nechceš, projeví.“

Režii, kameru i námět klipu k Mrazí si vzal na starost zpěvák kapely Limbo Planet Matěj Říha alias Mateyf Iks„Natáčení jsme si moc užili, sešla se skvělá parta v čele se skvělým Matějem, který to všechno točil a měl okolo sebe dobrý tým,“ dodává Dominik Kříž.

Like–It jsou mladá pop-rocková kapela z Vysočiny, kterou tvoří pět kamarádů. Kapela zaujme energickým a sebevědomým vystoupením, kterému nechybí chytlavý zvuk kytary ani charismatický projev zpěváka Dominika.

Like–It mají za sebou dvě turné s kapelou Chinaski nebo turné se zpěvákem Sebastianem, kde hráli jako předskokani. Vyhráli soutěž kapel Vysočina Festu v roce 2013 a také soutěž Vysočina hledá talent 2014, poté se umístili i v anketě Český slavík. Jejich singl Nádech bodoval ve všech českých rádiích i hudebních kanálech.

Song vyjde na albu City In The City.

Články, které by tě mohly zajímat