Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: LINAKARO – Honey

4. října 2018 13:45
Novinka Evropy 2: LINAKARO – Honey

Hrajeme od soboty 29. září 2018.

Který hudebník by nesnil o tom, že jednou bude dělat s lidmi ze světové špičky? Karolíně Přibylové se to podařilo! Novinku Honey pro ni složili a produkovali Bright Sparks působící pod agenturou Hit My Heart Songs, která spolupracuje s Robinem SchulzemTiëstem nebo Sam Feldtem a pyšní se kontakty na lidi z týmu okolo Lany Del Ray nebo Hurts. Samotní Bright Sparks se přímo podíleli na loňském hitu On My Way slavného DJe Tiësta nebo na singlu We Don’t Walk We Fly producenta Sam Feldta.

Talentovaná zpěvačka se v roce 2015 účastnila televizní soutěže Česko-Slovenská SuperStar. Do finále se sice neprobojovala, přesto jí účinkování v pořadu změnilo umělecký život. „Bright Sparks mě kontaktovali na základě starých videí ze SuperStar, které našli na internetu,“ vysvětluje Karolína aka LinaKaro, jak se k šanci točit s nimi dostala. „Hledali zpěvačku podobného typu. Poslali mi asi dvacet demosnímků, ze kterých jsem si vybrala právě Honey.“

Zní to až neuvěřitelně snadně, ale tak jednoduché to nebylo. „Na písničce jsme společně pracovali snad rok. Doufám, že výsledek stojí za to a bude se posluchačům u nás líbit,“ usmívá se sympatická slečna, pro kterou je Honey třetím oficiálním singlem.

Články, které by tě mohly zajímat