Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: LINAKARO – Love Is Gone

28. srpna 2017 13:30
Novinka Evropy 2: LINAKARO – Love Is Gone

Hrajeme od soboty 26. srpna 2017.

Mladá a energická vycházející písničkářka a zpěvačka Karolína Přibylová, jenž si možná několik z vás bude pamatovat z působení v semifinále poslední řady Československé Superstar jako sympatickou pizzařku, ve svých 19letech přichází s prvním oficiálním singlem. Karolína, vystupující pod pseudonymem LinaKaro, se netají svojí láskou k indie muzice a touhou experimentovat s různými rytmickými žánry. Ve své tvorbě chce převážně reflektovat vlastní emoce a veškerou svou energii vložit do nahrávek.

Nyní, za spolupráce produkce od Paf Music a slovenského kytaristy Mathewa McCoye, představuje singl Love Is Gone. Energický popově laděný track s rozchodovou tématikou za doprovodu kytar a syntezátorů sama popsala takto: Po rozchodu zažíváte velice silné emoce, které musí ven. V tomto songu jsem si dokázala pořádně vybít potlačovaný hněv.“

Ačkoliv se v současné době příliš nevěnuje živému vystupování, snaží se převážně soustředit na kreativní činnost. Mezi její budoucí spolupráce patří např. populární britské duo Bright Lights.

www.facebook.com/Karolína-Přibylová-1489931801317315

Články, které by tě mohly zajímat