Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: LORDE – Green Light

3. května 2017 20:45
Novinka Evropy 2: LORDE – Green Light

Hrajeme od soboty 29. dubna 2017.

Lorde, jedna z nejtalentovanějších zpěvaček současné generace, představuje nový singl a videoklip Green Light. Ten je rovněž ochutnávkou z očekávaného alba, kterého se fanoušci dočkají již za pár měsíců. Za deskou s názvem Melodrama stojí sama Lorde spolu s producenty Jackem Antonoffem a Frankem Dukesem. Album vznikalo v legendárních Electric Lady Studios i ve studiu Jacka Antonoffa.

Videoklip k singlu Green Light natočil režisér Grant Singer, jenž spolupracoval např. s The Weekndem, Zaynem či Taylor Swift.

Lorde na sebe poprvé upozornila v roce 2013, kdy v pouhých 16 letech vydala debutové album Pure Heroine, které se záhy dočkalo trojnásobné platiny za prodej čtyř milionů kusů. Je považována za jeden z nejvýraznějších hlasů současné mladé generace a je držitelkou ocenění Grammy a Brit Award. Její první singl Royals získal sedminásobnou platinu. Druhý singl Team na něj pak navázal se čtyřmi platinami. Zpěvačka se rovněž podílela na soundtracku pro film The Hunger Games: Síla vzdoru – 1. část a natočila pro něj singl Yellow Flicker Beat.

Články, které by tě mohly zajímat