Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MACCA WILES – Outlined

14. června 2020 15:45
Novinka Evropy 2: MACCA WILES – Outlined

Hrajeme od soboty 13. června 2020.

Teprve 22letý britský rapper Macca Wiles vydal svůj nový singl Outlined. Produkce se ujal známý hudební producent Matt Schwartz, který má na kontě i spolupráci s hvězdami, jako jsou Yungblud, Massive Attack nebo zpěvačkou Halsey.

Macca Wiles v singlu spojil rychlejší hip-hop společně s rockovými verši, které působí na naši emocionální stránku. K singlu byl vydán i oficiální videoklip, který natočila režisérka Jori TeplitzkyLos Angeles. Ta spolupracovala například s DJem Stevem Aokim, zpěvákem Jamesem Arthurem nebo hudební skupinou Cheat Codes. Sama režisérka popisuje příběh videoklipu jako pokus o útěk od něčeho, co je opravdu nevyhnutelné.

Macca vyrostl ve Velké Británii na rockové hudbě svých vrstevníků. V sedmnácti se pak odstěhoval do americké Atlanty, kde jej okouzlil zdejší jižanský rap. Když tuto kombinaci okořenil jedinečným hlasovým projevem, kytarovými riffy a svůdnými melodiemi, vznikl jeho unikátní hudební styl, jež si okamžitě začal podmaňovat rádiová posluchače po celém světě, včetně České republiky. „Jsem nadšený, že mě podporují fanoušci z Česka. Nemůžu se dočkat, až tam dorazím a zahraji jim naživo,“ vzkazuje Macca Wiles.

Song vyšel na albu Bad Habits.

 

Zdroj: Google, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat