Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MACHINE GUN KELLY – Why Are You Here

19. ledna 2020 13:45
Novinka Evropy 2: MACHINE GUN KELLY – Why Are You Here

Hrajeme od soboty 18. ledna 2020.

Americký rapper, zpěvák a skladatel Machine Gun Kelly vydal singl Why Are You Here, prostřednictvím kterého pokračuje v prozkoumávání vod jiných žánrů, než je hip-hop, tentokrát se jedná o pop-punk.

Machine Gun Kellyho dostala do povědomí širší veřejnosti zejména deska Bloom. Na desce se nacházel například singl Bad Things s hostující bývalou členkou Fifth Harmony Camilou Cabello, který jen na YouTube získal přes čtvrt miliardy zhlédnutí. Aktuálně nejnovějším albem MGK je deska Hotel Diablo, která stejně jako všechny tři předchozí alba debutovala v první pětce tabulek Billboard. Na desce se nachází mimo jiné skladba Hollywood Whore, která skládá poctu zesnulému Chesterovi Benningtonovi z Linkin Park a singl I Think I’m Okay, na kterém MGK spolupracoval s Yungbludem a Travisem Barkerem. Machine Gun Kelly má na svém kontě kromě stovek milionů streamů i ceny, jako je kupříkladu MTV Europe Music Award.

Machine Gun Kelly vystoupí v České republice v rámci festivalu Rock For People – a Evropa 2 bude u toho jako mediální partner festivalu!

Články, které by tě mohly zajímat