Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MÅNESKIN – The Loneliest

11. prosince 2022 15:45
Novinka Evropy 2: MÅNESKIN – The Loneliest

Hrajeme od soboty 10. prosince 2022.

Globální rocková senzace kapela Måneskin vydává svůj vysoce očekávaný nový singl The Loneliest z připravovaného alba Rush!

Singl přichází po fenomenálně úspěšném létě, během kterého kapela ovládla festivaly po celém světě a také vystoupila na událostech jako Global Citizen, MTV VMA Awards a mnoha dalších.

Måneskin vystupují ze své komfortní zóny a zkouší nový zvuk, který od svého celosvětového úspěchu ještě nenahráli. The Loneliest je óda na klasické rockové balady ze staré školy. S burácejícími vokály a elektrizujícími kytarovými sóly staví singl skupinu do zatím nejzranitelnější polohy.

Frontman Damiano o singlu říká: „Jsme tak nadšení, že konečně The Loneliest uslyšíte. Tato píseň pro mě hodně znamená, je velmi osobní, ale doufám, že se s ní všichni ztotožníte svým vlastním způsobem. V říjnu jsme v Londýně skladbu zahráli jako malé překvapení a vaše reakce pro nás tolik znamenala! Je to bouřlivý rok na turné po celém světě, mnoho setkání s fanoušky od Japonska po Ameriku, do Evropy a dál a my se nemůžeme dočkat, až budeme ve všem pokračovat i v roce 2023!“

Kapela Måneskin vystoupí v neděli 14. května 2023 v pražské O2 areně.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat