Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MARK DANN feat. MINA – Love Me Now

21. května 2023 9:45
Novinka Evropy 2: MARK DANN feat. MINA – Love Me Now

Hrajeme od soboty 20. května 2023.

Po mimořádně úspěšné skladbě In My Mind, o kterou projevilo zájem i několik zahraničních vydavatelství, představuje slovenský hudebník a producent Mark Dann novinkový singl s názvem Love Me Now. Podaří se mu s novým singlem dosáhnout minimálně stejného úspěchu jako při předešlé spolupráci s Giovannim Riccim?

Slovenský hudebník je známý tím, že ve svých písničkách dává prostor spolupráci mladým talentovaným interpretům. Na vokály nové skladby si tentokrát pozval zpěvačku jménem Mina. Mark je ve skladbě jediným autorem hudby a také spolupracoval na textu spolu se zpěvákem Mirem Jarošem.

In My Mind mi otevřelo spoustu nových možností. Oslovilo mě několik zahraničních vydavatelství a také se skladba dostala i do zahraničních rádií, z čehož mám obrovskou radost. Při novince Love Me Now jsem pro změnu vsadil na ženský vokál a na spolupráci jsem oslovil mladou slovenskou zpěvačku, která si říká Mina. Celý song jsem postavil na jednoduché melodii, která mě napadla a od toho momentu jsem ji měl celý den v hlavě. Byla to zřejmě nejrychleji vyrobená skladba v mé kariéře. Šlo to doslova od srdce a proto mi je tento song tak velmi blízký,“ vyjádřil se Mark.

Zdroj: Mark Dann, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat