Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MAROON 5 – Lost

20. června 2021 9:45
Novinka Evropy 2: MAROON 5 – Lost

Hrajeme od soboty 19. června 2021.

Americká popová stálice, kapela Maroon 5, rozhodně nezahálí a společně s deskou vypustila ven novou píseň, a to rovnou i s videoklipem. Vizuál songu Lost vznikl v režii Sophie Muller.

Maroon 5 má na svém kontě tři ceny Grammy a je jedním z největších objevů 21. století. Tato globální multiplatinová stálice vydala své nejnovější album Jordi, které vyšlo v pátek 11. června 2021. Na albu se fanoušci dočkali singlů Memories a Nobody’s Love, a také nejnovějšího hitu Beautiful Mistakes s americkou raperkou a zpěvačkou Megan Thee Stallion, jež má už přes 44 milionů zhlédnutí na YouTube. Na oslavu nadcházejícího vydání alba Maroon 5 spolupracovali s American Express na přídavkovém virtuálním představení American Express Unstaged s Maroon 5, které proběhlo v pátek 4. června 2021 a fanoušci na něm slyšeli novou hudbu z alba.

Maroon 5 vynikají jako jeden z nejvytrvalejších umělců pop music. Výjimeční muzikanti Adam Levine, James Valentine, Jesse Carmichael, Michael Madden a Matt Flynn do dnešního dne dosáhli tří cen Grammy Awards, více než 75 milionů prodaných alb, 400 milionů singlů po celém světě a také zlaté i platinové certifikace ve více než 35 zemích. Jejich nejúspěšnější videoklip k písni Sugar zaznamenal přes 3 miliardy zhlédnutí a je třináctým nejsledovanějším videem na YouTube všech dob.

Zdroj: Universal Music, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat