Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MARSHMELLO feat. KHALID – Numb

27. srpna 2022 15:45
Novinka Evropy 2: MARSHMELLO feat. KHALID – Numb

Hrajeme od soboty 27. srpna 2022.

Na cenu Grammy nominovaný Marshmello a multiplatinový hudebník Khalid vydali letní hymnu Numb! Nový singl je druhou spoluprací této dvojice, která se již dříve spojila v singlu Silence, která dosáhla více než 2 miliard streamů po celém světě a stala se 6x platinovou! Po pěti letech jsou Marshmello a Khalid zpět.

Marshmellova hvězda stále stoupá, protože tento slavný maskovaný umělec boří hranice napříč žánry. Díky singlům na předních příčkách a spolupráci s lidmi jako Juice WRLD, Halsey, Demi Lovato, Bastille, Kane Brown, Selena Gomez, Jonas Brothers a dalšími dosáhl Marshmello jen na Spotify téměř ohromujících 13 miliard streamů. S téměř 40 miliony posluchačů měsíčně na této platformě je jedním ze 40 nejvíce streamovaných umělců na světě a třetím umělcem s nejvyššími odběry na YouTube. Marshmello, který se objevil na obálce vydání časopisu Forbes „30 Under 30“, se ukázal nejen jako inovativní producent, ale také jako podnikatel, který myslí dopředu.

Multiplatinová globální superstar Khalid, který byl jmenován jedním z nejvlivnějších lidí roku 2019 podle časopisu Time, vzal svět útokem už se svým diamantovým singlem Location (vydaný těsně před jeho maturitou). To vedlo k vydání jeho debutového, čtyřikrát platinového alba American Teen. Jeho druhé album Free Spirit z roku 2019 bylo v New York Times prohlášeno za „Critic’s Pick“. Khalid spolupracoval s některými z největších hudebních hvězd včetně jeho #1 singlů Love Lies (s Normani), Eastside (s Halsey a Benny Blancem), stejně jako hity s umělci Billie Eilish, Shawn Mendes, Marshmello a dalšími.

Zdroj: Sony Music, YouTube, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat