Právě vysíláme

Novinka Evropy 2: MARTIN JENSEN feat. ALLE FARBEN & NICO SANTOS – Running Back To You

9. listopadu 2020 15:45
Novinka Evropy 2: MARTIN JENSEN feat. ALLE FARBEN & NICO SANTOS – Running Back To You

Hrajeme od soboty 7. listopadu 2020.

Ikony taneční hudby Martin Jensen, Alle Farben a popová hvězda Nico Santos se spojily na novém singlu Running Back To You. Nakažlivý kousek dance-popu kombinuje příjemné akordy, dokonalé vokály a stabilní bubny, což je zaručený vzorec pro vpád do hitparád a na taneční parkety. Pro Martina Jensena je 2020 akční rok, má za sebou spolupráci s Jasonem Derulo a Alokem na singlu Don’t Cry For Me a Imanbekem na I’m Just Feelin‘ (Du Du Du) a nyní přichází s touto novinkou.

Nejznámější je jeho průlomový hit z roku 2016 Solo Dance, který získal přes 500 milionů streamů na Spotify a získal multiplatinové certifikace ve více než 14 zemích. Od té doby producentova škála singlů zaměřených na pop zaznamenala jména jako The Vamps nebo James Arthur.

Berlínský DJ a producent Alle Farben již dříve spolupracoval s Martinem Jensenem a remixoval jeho singl Nobody s britským zpěvákem a skladatelem Jamesem Arthurem. Nico Santos je jedním z nejlepších německých zpěváků a textařů, který nashromáždil už stovky milionů streamů a spolupracoval s umělci jako Robin Schulz, Topic a Hugel.

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat